Kérlek, segíts Te is!

Kedves Barátaim!

Most, hogy lassan közelegnek az adóbevallás szomorú pillanatai, szeretném felhívni figyelmeteket egy ehhez kapcsolódó örömteli lehetőségre – az adó 1%-a valamely civil szervezethez juttatására.

Gyakorlatilag ez az egyetlen közvetlen beleszólási lehetősége van az embernek a befizetett sok-sok adó felhasználásába – nem érdemes kihagyni!

És, ha már erről beszélünk – hadd ajánljam figyelmetekbe a Futrinka Egyesületet (www.futrinkautca.hu), mint az egyetlen, magyar vizsla fajtamentéssel foglalkozó civil szervezetet! Csak a tavalyi év folyamán majd’ 100 magyar vizsla menekült meg sintértelepekről, vagy az utcán való kallódástól, esetleg szaporító telepéről… Ezen kívül sok csellengő, elveszett vizsi talált hamar vissza családjába tagjaink aktív segítségének köszönhetően.

A vizsla fajtamentésben jelentős segítséget kapunk a német Vizsla in Not szervezettől: az igazán esélytelen, problémás, beteg vagy öreg vizsik az ő folyamatos ellenőrzésük mellett németországi családokhoz kerülnek. A csontsovány Pityke – sokkoló képei bejárták a net rengetegjét – is egy német kanapén, szeretetben és gondoskodásban töltötte élete utolsó hónapjait.

A Futrinka Egyesület fajtamentő tevékenysége a vizslán kívül kiterjed a spánielekre, német dogokra, és tacskókra is – ezen kívül természetesen a mix kutyákat sem rekesztjük ki: az Illatos útról, illetve nehéz helyzetben lévő menhelyekről is mentünk kutyákat.

Mivel ez a tevékenység – az áldozatos munkán kívül – rengeteg pénzt igényel – ehhez kérjük támogatóink segítségét! Felelősséggel állíthatom, hogy a külső támogatóktól befolyt adományok teljes összege a kutyák javára kerül felhasználásra, hiszen a működési költségeket a tagdíjakból és a tagok saját adományaiból fedezzük.

Természetesen azt is nagyon várjuk és köszönjük, ha a Futrinka Egyesületet közvetlenül támogatod adományoddal.

Amennyiben adományodat valamely fajta (pl. a vizsla) mentésére szánod, a közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „vizsla”.

Futrinka utca Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület
KHB  10404089-49575251-57561000
SWIFT kód: OKHBHUHB
IBAN: HU94 1040 4089 4957 5251 5756 1000

Védenceinkről, aktuális gazdikeresőinkről és a segítés módjáról többet is megtudhatsz honlapunkon: www.futrinkautca.hu

Segítségedet a magam nevében is köszönöm:

Füzesi Zsuzsa